Workshops

[bsf-info-box icon=”none” icon_size=”20″ title=”Workshop Street-sketching”]Heb jij zin om zelf aan de slag te gaan tijdens Kunst Expo Eindhoven? Dat kan! Speciaal voor bezoekers van de expo is het mogelijk om een ‘Street-sketching’ workshop te volgen van de Arubaanse kunstenaar Gustave Nouel, een van de bekendste kunstenaars uit het Caribische gebied.

Gustave Nouel
De Arubaanse kunstschilder Gustave Nouel (1954), met meer dan 200 exposities in binnen -en buitenland op zijn naam, is een specialist in het portretschilderen. Hij wordt door veel beschouwd als één van de meest erkende kunstschilders van de overzeese rijksdelen.
In 2006 werd hij op Aruba uitgeroepen tot ‘kunstenaar van het jaar’.
De laatste jaren heeft Nouel gedurende meerdere kunstbeurzen in Ahoy Rotterdam, het voorrecht gehad om zijn ‘Ode aan Rembrandt’ speedpainting performance live te mogen delen met het aanwezige publiek. 
[/bsf-info-box][bsf-info-box icon=”none” icon_size=”20″]Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid? Schrijf je dan vandaag nog in. Deelname aan de workshop kost slechts €20,- p.p.[/bsf-info-box][ult_buttons btn_title=”Inschrijven” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fkunstexpo.eu%2Finschrijfformulier-street-sketching%2F||target:%20_blank|” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#81d742″ btn_bg_color_hover=”#81d742″ btn_title_color_hover=”#000000″ icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left”]